Севастопольці не залишилися небайдужими до долі 9-річного хлопчика

Севастопольці не залишилися небайдужими до долі 9-річного хлопчика

13.01.14 11:58 0 800
До Нахімовського райвідділу міліції звернулися мешканці одного з будинків на Північній стороні. Вони повідомили, що у них у дворі впродовж декількох днів ходить маленький брудний хлопчик у обірваному одязі.

За вказаною адресою виїхали співробітники кримінальної міліції у справах дітей та дільничний інспектор міліції Нахімовського районного відділу.

- Недоглянутого хлопчик в брудному і порваному одязі ми виявили у дворі будинку. Дитина була перелякана, - розповідає заступник начальника дільничних інспекторів міліції Нахімовського РВ Максим Багмет. - Нам він сказав, що приїхав з мамою з села. Вона щодня ходить шукати роботу, а його закриває в орендованій кімнаті.

Також було встановлено, що жінка приїхала до Севастополя спільно з співмешканцем. Дитину вона залишає одну в неопалюваній кімнаті, яка придатна лише для проживання в літні місяці. Хлопчик, щоб зігрітися, через кватирку вибирається на вулицю. З його слів там набагато тепліше, ніж у приміщенні. Він також розповів міліціонерам, що за весь навчальний рік лише тричі був у школі.

Міліціонери відшукали матір 9-річного хлопчика. Нею виявилася 29-річна мешканка Джанкойського району. Вона пояснила, що син не ходить до школи через те, що їй доводитися часто переїжджати з одного міста в інше в пошуках роботи, а дитину віддавати нікому вона не хоче. У хлопчика є і сестра, яка проживає з бабусею в селі.

Відносно матері співробітники міліції склали адміністративний протокол за ст. 184 (неналежне виконання батьками своїх обов'язків щодо виховання дитини) КУпАП. Також з жінкою проведена профілактична робота. Вона пообіцяла, що найближчим часом знайде житло більш придатне для проживання родини, а з нової навчальної чверті хлопчик піде до школи.

Співробітники кримінальної міліції у справах дітей Нахімовського РВ подякували жителям Північної сторони Севастополя за проявлену участь до долі хлопчика.

СЗГ УМВС України

в м. Севастополі
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Евіан" поверне в "Динамо" ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ