Пілларж:

Пілларж: "Вікторія" слідкує за Рибалкою, але офіційної пропозиції не робила"

13.01.14 09:25 0 722
Український півзахисник Сергій Рибалка навесні навряд чи продовжить виступи в чемпіонаті Чехії. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це пише офіційний сайт Гамбрінус-Ліги.

Термін оренди гравця в ліберецькому "Словані" вже закінчився, а "Вікторія" Плзень, яка проявила інтерес в його підписанні, поки так і не наважилася зробити офіційну пропозицію.

Тим не менш, за словами прес-секретаря "Вікторії" Павела Пілларжа, чеський клуб продовжить стежити за ситуацією з гравцем київського "Динамо".

"Ми спостерігали за Сергієм Рибалкою, так само як і за багатьма іншими гравцями чемпіонату. Ніяких переговорів або будь-яких інших кроків ми не здійснювали. Команда віднайшла стабільність, але якщо якісь зміни в складі відбудуться, ми проінформуємо про це вболівальників", - сказав він.

"Рибалкою ми дійсно цікавились, але жодної офіційної пропозиції не робили. Це було, я б сказав, таке собі зондування ситуації, і нічого більше. Сергій входить до числа гравців, за якими клуб слідкує, і які в майбутньому можуть нас підсилити", - цитує Пілларжа Pro Динамо Київ.

Раніше повідомлялося, що Рибалкою цікавляться три топ-клуби Чехії.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЧС-2015 (відбір). Україна ...
Наступна новина: Світові лідери співчувають ...

КОМЕНТАРІ