На Закарпатті "Свобода" розпочала безстрокову інформаційну акцію "Бойкот"

На Закарпатті "Свобода" розпочала безстрокову інформаційну акцію "Бойкот"

13.01.14 20:17 0 1475
12 січня 2014 року Закарпатська обласна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" розпочала безстрокову акцію з інформування населення області про об'єкти "Бойкоту" – торгові марки і підприємства, які є у власності Партії регіонів. Акцію розпочала з обласного центру Ужгородська міська організація ВО "Свобода", й отримала схвальні відгуки у громадян. Далі акції заплановано проводити постійно у всіх районах області.

Свободівці спілкувалися з людьми біля супермаркетів, роздавали листівки із списком торгових марок та закладів, що "годують" чинний режим, радили утриматися від покупок цільових товарів. Активісти відвідали гіпермаркет "Епіцентр", який, як відомо, належить "регіоналам" Герегам. Громадяни схвально відгукувалися на таку інформаційну кампанію, дякували за листівки та висловлювали свою підтримку.

"Бойкот – один із класичних методів громадянської непокори, що здатен принесті результат в боротьбі із злочинним режимом. Чим більше таких форм спротиву, тим кращий результат на вплив політичних процесів. Такі акції потребують підтримки серед населення, тому ми зараз проводимо цю інформаційну кампанію", – зазначив керівник Ужгородської "Свободи" Томаш Лелекач.

Націоналісті планують інформаційні акції проводити по всіх містах і районах області.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 4)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ