На Тернопіллі триває розслідування резонансної дорожньої пригоди

На Тернопіллі триває розслідування резонансної дорожньої пригоди

13.01.14 20:58 0 940
Як уже повідомлялося, 23 грудня минулого року близько першої години ночі на проспекті Степана Бандери у місті Тернополі зіткнулися «Ауді» та автомобіль таксі марки «Део Сенс». Внаслідок цього загинув пасажир таксі, а водія вказаного транспортного засобу з важкими травмами доправили до реанімаційного відділення обласної лікарні.

За цим фактом слідчим управлінням УМВС в області відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією, яка підпадає під ч. 2 ст. 286 КК України.

Під час досудового розслідування водія автомобіля «Ауді» працівники міліції затримали за підозрою у вчиненні важкого злочину, а у суді йому було обрано запобіжний захід – утримання під вартою. На даний час водій позашляховика перебуває у слідчому ізоляторі. Розслідування резонансної дорожньої пригоди на контролі у керівництва обласної міліції.

На окремих веб-сайтах поширена інформація, що потерпілого у ДТП таксиста передчасно виписано із лікувального закладу, що суттєво вплине на термін відбування покарання підозрюваного у вчиненні аварії. Як відомо, у дорожній пригоді загинув пасажир таксі і слідчі у будь-якому випадку й надалі кваліфікуватимуть дії підозрюваного за ч. 2 ст. 286 КК України.

Працівники міліції ніяким чином не впливають на процес лікування потерпілого таксиста і не можуть цього робити. Термін перебування та процес лікування потерпілого у медичних закладах є виключно компетенцією лікарів.

Сектор зв’язків з громадськістю обласної міліції 13 січня звернувся з цього приводу за коментарем до головного лікаря Тернопільської університетської лікарні Євгена Бліхара. Він повідомив нам, що потерпілий ще перебуває у їхньому медичному закладі. Надалі за бажанням потерпілого його може бути переведено у третю міську лікарню для подальшого лікування.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ