У Чернівцях відбулися новорічно-різдвяні заходи

У Чернівцях відбулися новорічно-різдвяні заходи

14.01.14 14:34 0 832
Згідно з планом роботи Чернівецької міської ради та відповідно до Новорічної афіші, 1 січня традиційно відбулася новорічна дискотека. Святкування розпочалося на Соборній площі новорічними хороводами навколо ялинки з Дідом Морозом та Снігуркою. Усіх присутніх зі сцени привітав заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олександр Паскар.

Музичну програму для дискотеки підготував кращий ді-джей України «Студентської республіки 2013» ді-джей Фокс.

Дід Мороз та Снігурка проводили різноманітні конкурси, переможці яких отримували солодкі подарунки. Окрім цього, зі сцени звучали привітання для іменинників. Доброю традицією стало освідчення у коханні. 1 січня народилося 2 чернівецькі родини. Свято тривало до 5-ї години ранку.

Також з 3 по 12 січня на базі КБУ “Центральний Палац культури м. Чернівців” відбулись масові новорічно-різдвяні заходи. Під час вистави-казки “Новорічне зоряне шоу” та театралізованого свята “Ялинка-Буковинка” діти та батьки мали змогу не тільки переглянути вистави-казки з казковими персонажами, а й прийняти участь в цікавих конкурсах, іграх, хороводах біля ялинки з Дідом Морозом, Снігуронькою та казковими героями. Понад 2 тисячі дітей з соціально незахищених категорій отримали солодкі подарунки, всього ж заходи відвідали близько 5 тисяч чернівчан.

Окрім того, перед Старим Новим роком до КП “Парк “Жовтневий” завітав Дід Мороз, Снігуронька та казкові персонажі, які провели з дітками завершальний у цьому році Новорічний ранок на якому малюки водили хороводи, співали пісні, розповідали вірші, грали в ігри та отримували солодкі подарунки. Дід Мороз та Снігуронька привітали з новорічними та різдвяними святами всіх присутніх й побажали міцного здоров’я і благополуччя.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Під час першого збору ...
Наступна новина: Чернігів: Щедрувальники ...

КОМЕНТАРІ