Луцьк: турнір з хокею «Золота шайба»

Луцьк: турнір з хокею «Золота шайба»

14.01.14 08:01 0 965
В останні дні зимових шкільних канікул на штучній ковзанці «Снігова королева» комітет по фізичній культурі та спорту організував та провів традиційний турнір по хокею на приз клубу «Золота шайба».

У змаганнях взяли участь сім команд клубів за місцем проживання міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». В складі кожної команди брали участь юні хокеїсти 1998-1999 р.н.

На відкритті змагань учасників змагань привітав заступник голови міського спорткомітету Юрій Волинець. Він відзначив, що хокей це гра для справжніх чоловіків і для перемоги необхідно проявити високу майстерність та продемонструвати справжній бійцівський характер.

Згідно регламенту змагань ігри проходили по олімпійській системі. Після попередніх ігор визначились команди які у фінальних поєдинках продовжували боротися за призові місця.

У багатому на закинуті шайби матчі за третє місце команда клубу «Одісей» (спеціаліст Олег Хлопіцький) з рахунком 8:4 перемогла хокеїстів клубу «Білий м’яч» (спеціаліст Юрій Остромецький).

А у вирішальному поєдинку зустрілися команди клубів «Юність» (спеціаліст Катерина Літвін) та «Олімпії» (спеціаліст Ніна Лисенко). У напруженому поєдинку команди тривалий час не могли відзначитись влучними кидками. Лише наприкінці зустрічі, проявивши кращі вольові якості, наполегливість, хокеїсти клубу «Юність» зробили три влучних кидки по воротах суперників. Отже 3:0 і перемога в турнірі. «Олімпія» - друга.

По завершенні змагань переможці та призери були нагороджені дипломами та призами міськспорткомітету.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Працівники міліції ...

КОМЕНТАРІ