Луцькі платники податків поповнили Держбюджет на 674,6 мільйони гривень

Луцькі платники податків поповнили Держбюджет на 674,6 мільйони гривень

14.01.14 13:29 0 861
За рахунок податкових надходжень за грудень 2013 року до Державного бюджету надійшло 64,2 мільйони гривень, що на 10,9 тисяч гривень більше ніж у грудні 2012 року. Загальна сума надходжень протягом січня-грудня 2013 року становить 674,6 мільйони гривень.

Як відзначив заступник начальника Луцької ОДПІ ГУ Міндоходів у Волинській області Андрій Ткачук, основну питому вагу надходжень місцевих бюджетів складає податок на доходи фізичних осіб. При цьому він нагадав, що з 01 січня 2014р. почалася кампанія декларування громадянами доходів, одержаних в 2013 році. А на сьогоднішній день, з метою подальшого вдосконалення адміністрування податку на доходи фізичних осіб Міністерством доходів і зборів України винесені на обговорення концептуальні основи майбутньої системи загального декларування.

Важливо, що до місцевого бюджету за січень-грудень 2013 року надійшло понад 577 мільйонів гривень, в тому числі: податок з доходів фізичних осіб майже 434 мільйони гривень, плата за землю – понад 49 мільйонів гривень.

«Нині колектив Луцької ОДПІ на засадах партнерства співпрацює з платниками податків, щоб і у наступному році кожна гривня своєчасно надійшла до бюджетів. Працюючи над забезпеченням прогнозованих надходжень до бюджетів, фахівці інспекції ключовим інструментом уникнення ризиків вважають аналітичну роботу», - зазначив посадовець.

Кроком до збереження партнерських стосунків може бути добровільна сплата належних державі податків та зборів. І в Луцькій ОДПІ розраховують на високу громадянську свідомість керівників підприємств.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рада ВО "Майдан" ...
Наступна новина: З 4 години ранку в ...

КОМЕНТАРІ