Срібний виступ спортсменів-аматорів луцького вишу

Срібний виступ спортсменів-аматорів луцького вишу

14.01.14 09:35 0 815
11-12 січня в місті Брест (Республіка Білорусь) в універсальному спортивному комплексі «Вікторія» відбувся 12-й міжнародний Різдвяний турнір з міні-футболу (футзалу) серед ветеранів, присвячений пам’яті ветеранів брестського футболу.

У турнірі брали участь дванадцять команд з України, Росії, Польщі та Білорусі двох вікових категорій: від 35 до 45 років та вперше від 45 років і старші.

На запрошення брестського футбольного клубу «Адамс» у змаганнях від України брало участь дві луцькі ветеранські команди: «Ветеран-Лучеськ» ( у групі 35-45 років) і ФК «Політехніка» (45 років та старші).

У групі А, в яку згідно жеребу потрапили луцькі ветерани, їм протистояли три знамениті білоруські команди («Адамс» Брест, ФК «Мінськ» і ФК «Локомотив» з Баранович). Відповідно, боротьбу за найвище місце у групі, а з нею і можливість поборотися за нагороди, вели більш досвідчені клуби. Лучани задовільнилися нічиєю лише з «Локомотивом», до речі, який в підсумку став переможцем цьогорічного турніру. У решті поєдинків ветерани не змогли гідно протистояти суперникам з групи. Останній свій поєдинок, у стиковій грі за 7 місце з командою ФК «Динамо-Брест», луцькі ветерани провели на піднесенні і впевнено перемогли з рахунком 3:1.

У другій, більш дорослій віковій групі, боротьбу за перемогу вели команди ФК «Адамс» (Брест), ФК «Каджия» (Мінськ), ФК «Балтика» (Калінінград) і луцька «Політехніка». В одноколовому турнірі, перемігши команду з Мінська 2-1, російських калінінградців 4-3, представники технічного луцького вишу спіткнулися на господарях турніру 0-2. В підсумку, вперше за час участі в таких міжнародних змаганнях, завойовано друге місце в 12-ому міжнародному Різдвяному турнірі по міні-футболу (футзалу) серед ветеранів. Перемогу ж святкувала брестська команда ФК «Адамс», а третьою стала команда ФК «Каджия» (Мінськ).

Переможці та призери міжнародного турніру з рук ветеранів брестського та білоруського футболу отримали кубки, дипломи та почесні нагороди. Організатори також нагородили кращих у номінаціях.

Команда «Ветеран-Лучеськ» отримала приз FAIR PLAY , а Іван Козел з ФК «Політехніка», став кращим бомбардиром турніру у своїй віковій групі.

Подякою Федерації футболу Брестської області і футбольного клубу «Адамс», за розвиток міжнародних партнерських спортивних стосунків, було нагороджено голову Федерації футболу міста Луцька, капітана команди «Ветеран-Лучеськ» Василя Кохановського.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Погодні умови на початку ...
Наступна новина: Гран-прі фестивалю в ...

КОМЕНТАРІ