В Закарпатській області оперативники затримали мукачівця за грабіж пістолета

В Закарпатській області оперативники затримали мукачівця за грабіж пістолета

14.01.14 11:50 0 697
Батько двох дітей через давню неприязнь до сусіда вирішив з`ясувати з ним давній конфлікт і забрати від нього травматичну зброю. За вчинене чоловіку загрожує кримінальна відповідальність.

Із заявою про грабіж до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції звернувся 26-річний мешканець с.Обава. Чоловік заявив, що до його автомобіля підійшли двоє осіб і почали його ображати. Водій витягнув з бардачка автомобіля травматичний пістолет і, націлившись на кривдників, пригрозив, що буде стріляти. Проте 38 – літній опонент, недовго думаючи, вкусив односельця за руку і вихопив з руки зброю…

Як з`ясували правоохоронці, між дітьми підозрюваного та 26-літнім заявником

ще два роки тому виник конфлікт. З того часу підлітки ворогують з сусідом. От батько і вирішив заступитись за своїх синів, хоча цього разу переступив межу дозволеного.

- Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, - повідомив в.о. начальника сектору карного розшуку майор міліції Василь Тромпак. - За даним фактом слідчим розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.186 «Грабіж». Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк до 4 років. Тривають досудові перевірки.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Квитки на вистави трьох ...
Наступна новина: Правоохоронці Волині ...

КОМЕНТАРІ