Сотня кримінальних справ – це результати розслідувань «ПРАВОкації»

Сотня кримінальних справ – це результати розслідувань «ПРАВОкації»

14.01.14 15:55 0 864
Викривальний проект «ПРАВОкація» в ефірі телеканалу ZIK уже понад три роки. За цей час журналістам вдалося виявити сотню порушень, які згодом переросли у кримінальні справи. А близько десяти героїв програми відбувають покарання за ґратами.

Журналісти проекту неодноразово виконували роботу правоохоронців. Їм вдалося натрапити на мережу аптек, де продавали наркотичні препарати, виявити заклади, в яких процвітав заборонений гральний бізнес. А в одній з програм журналісти викрили у приміщенні, що належить управлінню освіти, сауну з повіями. Недобросовісні бізнесмени, нечесні на руку правоохоронці і лікарі, нахабні держслужбовці та депутати – від об’єктиву «ПРАВОкації» не вдавалося заховатися нікому.

Програма – номінант десятків професійних конкурсів, отримала дві престижні медіа-нагороди. А наприкінці січня цього року відбудеться традиційне нагородження переможців щорічної всеукраїнської телевізійної премії «Телетріумф». Вже другий рік поспіль «ПРАВОкація» – номінант цієї найпрестижнішої телевізійної премії країни, до того ж у 2013-му – потрапила до двох номінацій.

Журналісти проекту зазвичай працюють під прикриттям. За період виходу програми в ефір вони перевтілювалися у ворожок, безхатченків, повій, міліціонерів. У проекті «ПРАВОкація» ( о 22:00 на телеканалі ZIK) вперше показали, скільки насправді коштує місце на цвинтарі, як здорова людина може придбати довідку про інвалідність та хто і скільки заробляє на львівських повіях.

Для святкового випуску колектив проекту підготував незвичне перевтілення. У студії глядачі побачать зовсім іншого ведучого, натомість постійна ведуча Галина Роспопа піде за лаштунки «ПРАВОкації», аби розкрити всі таємниці проекту.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ