Квитки на вистави трьох театрів Львова можна придбати через Інтернет

Квитки на вистави трьох театрів Львова можна придбати через Інтернет

14.01.14 11:47 0 790
Квитки на спектаклі театру естрадних мініатюр «І Люди, і ляльки», Першого українського театру для дітей та юнацтва та Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки з 1 січня можна придбати через Інтернет.

Про це під час прес-конференції повідомила начальник управління культури Львівської міськради Ірина Подоляк.

«Ні для кого не є таємницею, щоб придбати квитки в театр треба 800 разів ходити, цілувати клямки, замовляти їх по телефону, бронювати електронними листами, а потім в останній момент виявляється, що цих місць немає», – сказала Ірина Подоляк.

Саме тому, за її словами, театри вирішили продавати квитки й через Інтернет.

«Ми довго вели переговори з театрами, аналізували організації, що пропонують такі послуги на ринку, і з 1 січня три театри Львова надають послуги продажу квитків через Інтернет», – розповіла начальник управління культури.

Вона додала, що найближчим часом Львівський академічний молодіжний театр ім. Л. Курбаса також пропонуватиме глядачам придбати квиток через Інтернет.

«Проблеми з впровадженням цієї послуги є у театру «Воскресіння» у зв’язку з тим, що у них надзвичайно мобільний зал, а електронне бронювання квитків передбачає фіксацію місць», – зазначила Ірина Подоляк.

За її словами, також цьогоріч сайти театрів Львова оновлять, щоб «вони відповідали вимогам часу».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: МЗС Республіки Польща ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ