У Львові шукають директорів одразу для трьох театрів

У Львові шукають директорів одразу для трьох театрів

14.01.14 17:26 0 864
Управління культури Львівської міськради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад директорів одразу трьох театрів: Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки, Першого українського театру для дітей та юнацтва і Львівського академічного молодіжного театру ім. Л. Курбаса. Кожен, хто хоче взяти участь у конкурсі, повинен подати пакет необхідних документів в управління до 13 лютого включно.

Про це повідомляє кореспондент .

Начальник управління культури Львівської міськради Ірина Подоляк під час прес-конференції розповіла, що 31 грудня закінчився контракт директора Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки Миколи Лисюка. З 1 січня виконувачем обов’язків директора призначили його заступника Геннадія Рассказова.

«Не маючи стійких переконань, кого управління культури може призначити директором театру, ми оголошуємо відбір кандидатів на посаду директора Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки», – розповіла Ірина Подоляк.

Вона додала, що також управління культури оголошує конкурс на заміщення вакантних посад директорів Першого українського театру для дітей та юнацтва і Львівського академічного молодіжного театру ім. Л. Курбаса.

«Теперішні керівники цих театрів на є виконувачами обов’язків. Для того, щоб підписати з ними контракт (або з іншими) конкурс з відбору кандидатів стосуватиметься і цих двох установ», – зазначила начальник управління культури.

До претендентів висувають певні кваліфікаційні вимоги:

* Повна вища освіта відповідного напрямку підготовки (магістр, спеціаліст).

* Післядипломна освіта в галузі управління.

* Стаж роботи у галузі культури за професіями керівників нижчого рівня не менше ніж 5 років

Компетенція і знання: чинне законодавство в галузі культури і мистецтва; основи трудового законодавства України; чинні нормативні акти, що регулюють творчо-виробничу і господарсько-фінансову діяльність театрально-видовищного закладу культури; постанови та рішення Кабміну, Міністерства культури України; економіки, організації, основи та специфіки театрально-видовищного виробництва; сучасні методи господарювання та управління; правила та норми охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту.

Особи, що бажають взяти участь у відборі до 13 лютого (включно) повинні подати документи на ім’я начальника управління культури Львівської міськради на електронну адресу – culture@city-adm.lviv.ua. Зокрема, вони повинні подати:

* резюме;

* копії документів про освіту, сертифікатів, тощо;

* стратегічний план розвитку установи на три театральні сезони 2014-2016 рр. (мультимедійна презентація та текстовий документ);

* мотиваційний лист;

* три рекомендаційні листи.

Ірина Подоляк уточнила, що рекомендаційні листи можуть бути від театральних спільнот, театрів, громадських організацій.

«14 лютого ми повідомимо всіх, хто надіслав інформацію про себе, про результати розгляду документів. 17 лютого з 16.00 до 18.00 у великій сесійній залі Львівської міськради плануємо провести публічну презентацію кандидатів, серед яких і відбиратимемо директора театру ім. Лесі Українки. 18 лютого з 11.00 до 13.00 у великій сесійній залі – презентація кандидатів на посаду директора першого українського театру для дітей та юнацтва, а 19 лютого (11.00-13.00) – публічна презентація кандидатів на посадку директора Львівського академічного молодіжного театру ім. Л. Курбаса», – розповіла Ірина Подоляк.

20 лютого кандидати пройдуть співбесіду з начальником управління культури, відбір на яку проводитиме спеціальна комісія у складі сімох львівських театральних діячів.

«Сподіваємось, що 20 або 21 лютого управління культури зможе підписати контракт з усіма директорами», – зазначила Ірина Подоляк.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: розшук!
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ