В Івано-Франківській області викрадений телефон вирішив повернути за винагороду

В Івано-Франківській області викрадений телефон вирішив повернути за винагороду

14.01.14 08:08 0 848
Раніше судимий крадій не побоявся відповісти на телефонний дзвінок, що надійшов на тільки-но поцуплений ним телефон. Жіночий голос у трубці переконав злодія повернути викрадене за грошову винагороду.

Пристрій зв’язку належав жителеві одного із сіл Долинського району. Чоловік необачно забув свого мобільника на прилавку в сільському магазині. Цим скористався 33-річний місцевий злодій, похапцем поклавши до кишені незаконну знахідку.

51-річний селянин про свою біду повідомив працівникам магазину, однак вони пропажу не знайшли. Чоловік звернувся також і до правоохоронців, останні негайно вирушили на місце події. Переглянувши записи з відеокамери магазину, міліціонери побачили, що телефон дійсно викрала невідома особа.

Завдяки кмітливості дочки обкраденого громадянина, яка призначила зустріч злодієві, правопорушника було затримано. Перевірка особи встановила, що раніше він вже був судимий та відбував покарання за аналогічні правопорушення.

Працівники міліції відкрили кримінальне провадження, за статтею 185 КК України, згідно якої, крадієві загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ