У Львівській області для вчителів та учнів шкіл створено безкоштовний інтернет-ресурс для підготовки до ЗНО

У Львівській області для вчителів та учнів шкіл створено безкоштовний інтернет-ресурс для підготовки до ЗНО

14.01.14 08:47 0 662
На порталі www.yandex.ua запущено безкоштовний інтернет-ресурс для вчителів і учнів «Яндекс. ЗНО» (http://zno.yandex.ua).

Як повідомляють у департаменті освіти та науки Львівської облдержадміністрації, проект базується на офіційних матеріалах Українського центру оцінювання якості освіти і містить онлайн-тести з усіх навчальних предметів, з яких проводилося ЗНО у 2010-2013 роках (українською та російською мовами).

Ресурс «Яндекс. ЗНО» може використовуватися як один із елементів підготовки майбутніх абітурієнтів до зовнішнього незалежного оцінювання. Разом з тим наголошуємо, що для успішного проходження ЗНО абітурієнт має засвоїти увесь теоретичний навчальний матеріал, тому основний етап підготовки до ЗНО відбувається за навчальними посібниками для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання відповідно до навчальних програм ЗНО.

Після засвоєння основного навчального матеріалу учні можуть за допомогою цього ресурсу перевірити свої можливості та орієнтовно визначити результат тестування: скільки часу було витрачено, скільки завдань вирішено правильно, у відповідях на які питання були допущені помилки, скільки балів було б набрано на реальному тестуванні.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку кількість ...
Наступна новина: На Тернопіллі ...

КОМЕНТАРІ