У Львівській області свободівці пікетували "Епіцентр" у Стрию, закликаючи не підтримувати бізнес "регіоналів"

У Львівській області свободівці пікетували "Епіцентр" у Стрию, закликаючи не підтримувати бізнес "регіоналів"

14.01.14 14:06 0 1056
12 січня 2014 року активісти Стрийської, Бориславської та Трускавецької організацій ВО "Свобода" провели пікетування гіпермаркету "Епіцентр" у Стрию, закликаючи громаду не купувати в "регіоналів" і тим самим не підтримувати бізнес фінансистів режиму.

Відразу після віча на майдані Будителів його учасники, на заклик активістів "Свободи", вирушили пікетувати "Епіцентр". Охорона гіпермаркету спробувала загородити шлях пікетувальникам, але їм це не вдалося. Учасники акції скандували гасла: "Ганьба фінансистам режиму!", "Не купуй в регіоналів!", "Не купуй у ворогів!".

На зібранні виступили депутати-свободівці Стрийської районної ради Євген Боженко, Михайло Лапчук, депутат Стрийської міської ради Василь Пронів та депутат Львівської обласної ради Олексій Балицький.

"Кожен з нас мусить зрозуміти, що купуючи товари і користуючись послугами представників Партії регіонів, ми підтримуємо їхній бізнес, а отже своєю важко заробленою копійкою фінансуємо режим, який нищить державу, переслідує людей, б'є і саджає за грати активістів національного спротиву. Віднині ми маємо керуватися гаслом: "Не купуй у ворога!". І повірте, ця наша дія завдасть серйозного удару режимові, бо багатство – це найболючіше їхнє місце", – зазначив у своєму виступі Олексій Балицький.

Свободівці оголосили бойкот бізнесу "регіоналів" безстроковою акцією. Вони продовжуватимуть пікетувати банки, магазини, аптеки та інші установи, які належать представникам Партії регіонів.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ