На Львівщині викрили спритників, які скоїли крадіжку дизпалива

На Львівщині викрили спритників, які скоїли крадіжку дизпалива

14.01.14 16:42 0 908
У Жовківському районі на Львівщині під час відпрацювання працівники Державтоінспекції виявили факт крадіжки близько 150 літрів дизпалива.

23-річний молодик разом зі спільником поцупив пальне на підприємстві, де він працює. Каністри із краденою соляркою спритники завантажили до салону автомобіля «Форд». Дорогою додому зловмисників зупинили працівники Державтоінспекції.

У салоні легковика правоохоронці помітили чималу кількість пластикових каністр. Водій розповів, що перевозить у них солярку, щоправда, пояснити походження цього вантажу так і не зміг.

Про те, що пальне крадене, правоохоронці дізналися від пасажира. 18-річний юнак розказав, що допомагав товаришу вантажити каністри з дизпаливом. Водій автомобіля працює на одному з державних підприємств і, власне, звідти й вирішив «позичити» чималу партію пального.

Працівники ДАІ одразу ж викликали до місця події слідчо-оперативну групу. Автомобіль, у якому перевозили дизпаливо, а також водія та пасажира було доставлено до райвідділу міліції. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини крадіжки.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ