14 січня оголосять імена «Героїв спортивного року Тернопільщини 2013»

14 січня оголосять імена «Героїв спортивного року Тернопільщини 2013»

14.01.14 15:02 0 817
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян обговорив зі своїм заступником Петром Гочем підсумки роботи спортивної галузі області.

За словами Петра Гоча, у 2013 році робота обласної державної адміністрації була спрямована на визначення комплексу пріоритетних напрямків, які забезпечать жителям області вільний доступ до закладів фізичної культури і спорту, модернізацію та будівництво нових сучасних спортивних споруд, надання якісних, фахових фізкультурно-оздоровчих послуг.

Як заявив Валентин Хоптян, розвиток спорту на Тернопіллі є пріоритетом у роботі влади області. В рамках програми активізації економіки на 2013-2014 роки планується побудувати в області 147 дитячих та 53 спортивних майданчиків. На розгляд уряду подано пропозиції щодо реконструкції веслувального каналу та будівництва центру веслувальних видів спорту. З метою розвитку біатлонної бази в с. Підгороднє Тернопільського району здійснюється будівництво лижеролерної траси.

За сприяння голови обласної державної адміністрації у 2011-2013 роках в області проведено реконструкцію стадіонів у Гусятині, Козові, Збаражі, Борщові, Зборові, Скалаті.

Як йшлося під час зустрічі, 14 січня відбудеться вшанування лауреатів конкурсу «Герої спортивного року Тернопільщини 2013». Пройде захід в приміщенні обласної державної адміністрації (кімната 532). Початок о 12 годині.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Вартість новорічних ...

КОМЕНТАРІ