Справу з побиттям Юрія Луценка можуть перекрутити – Ірина Луценко

Справу з побиттям Юрія Луценка можуть перекрутити – Ірина Луценко

14.01.14 10:53 0 817
Справу про побиття екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка 10 січня можуть перекрутити. Про це Радіо Свобода розповіла дружина потерпілого, депутат Ірина Луценко. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«У нього був слідчий, брав свідчення, щойно я теж давала свідчення як свідок. Пішли інсинуації вже про те, що Луценко був п’яний і надалі цю справу можуть перекрутити і перетворити його з потерпілого… на будь-яку іншу ситуацію», – сказала вона.

Також вона додала, що подружжя готове до такого тиску.

«Провладні сайти нагнітають. Зрозуміло, що вони будуть брехати, набріхувати, придумувати, щоб скомпрометувати. Ми готові до цього», – зазначила Луценко.

Екс-міністр був госпіталізований зі струсом мозку, черепно-мозковою травмою, підшкірними гематомами після побиття 10 січня під Києво-Святошинським судом. За словами Ірини Луценко, її чоловіку вже краще.

На сайті МВС оприлюднене відео подій 10 січня, коли біля будівлі Києво-Святошинського райсуду та Святошинського райвідділку міліції сталися сутички між «Беркутом» і протестувальниками. Тоді постраждали мітингувальники, журналісти і двоє народних депутатів. Утім, міліція не вважає силовиків винними в конфлікті й у побитті екс-міністра. Змонтоване відео, оприлюднене на сайті МВС, взяте з різних джерел, супроводжує коментар, прямо протилежний версії мітингувальників, журналістів і самого Луценка, які стверджують, що зазнали травм від «беркутівців».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Головну святиню УГКЦ ...
Наступна новина: В Латвії завершився 35-й ...

КОМЕНТАРІ