Борис Клімчук закликає до європейської практики - поваги до Закону

Борис Клімчук закликає до європейської практики - поваги до Закону

15.01.14 16:30 0 700
Нещодавні звернення місцевих рад Волині щодо відставки Уряду або вже скасовані рішеннями судів через перевищення компетенції рад, або будуть оскаржені на днях. На цьому наголосив голова облдержадміністрації Борис Клімчук в ході оперативної наради.

Волинська громада повинна вчитися жити і працювати як у цивілізованій країні: на одних покладено виконання державних функцій, на інших – законотворча діяльність. «У кожного з нас - своє завдання. Функція народних депутатів – у прийнятті законів. Коли народний депутат починає займатися організацією Коляди - це занадто дорого для України і платників податків, - сказав голова облдержадміністрації.

«Прийде час виборів - люди скажуть своє слово. Суть цивілізованої демократії полягає в тому, щоб замість каменюки використовувалася виборча скринька. Тому, я закликаю політиків та представників місцевого самоврядування до європейської практики - поваги до Закону. І не тратити дарма часу на прийняття некомпетентних рішень чи популіських дій», - наголосив Борис Клімчук.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На онкохворих дітей у ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ