Майже 74 млн грн дотацій із державного бюджету на підтримку тваринництва отримали минулоріч волинські господарі

Майже 74 млн грн дотацій із державного бюджету на підтримку тваринництва отримали минулоріч волинські господарі

15.01.14 15:06 0 711
Для повноцінної роботи АПК краю в області створені чи не найкомфортніші умови в державі, про це свідчить і зростання поголів'я ВРХ на Волині і статистика роботи галузі у 2013 році. Про це, за словами голови облдержадміністрації Борис Клімчука, яскраво свідчать цифри, які він озвучив на сьогоднішній оперативній нараді: ріст по великотоварних с/г підприємствах становить 106,9%, а загалом у галузі — 102,6%.

Кількість ВРХ в області зросло за минулий рік від 131, 9 тис до 136,2 тис голів.

Хорошу підтримку для розвитку тваринництва волинські господарі отримали від держави. “Майже 74 млн грн дотацій із спеціального фонду державного бюджету надійшло в регіон у 2013-му. Всі гроші надішли до адресатів”, - повідомив Борис Клімчук. “Я дякую за системну й правильну роботу фахівцям, які забезпечували надходження цих коштів до господарів: ветеринарам, сільським головам, зоотехнікам, секретарям сільрад. Адже роз'яснити, переконати, підтримати, вести чіткий облік вкрай важливо”, - наголосив він.

“Навіть така проста справа як ідентифікація новонародженого поголів'я ВРХ має бути системною. Це питання важливе, без простої процедури селянин згодом не зможе претендувати на державну дотацію. Тому тримаємо на контролі його й надалі”, - резюмував голова облдержадміністрації.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Західній Африці можуть ...
Наступна новина: Закарпаття: на ...

КОМЕНТАРІ