В Луцьку триває формування міського бюджету

В Луцьку триває формування міського бюджету

15.01.14 08:26 0 821
Міський голова Микола Романюк під час оперативної наради звернув увагу присутніх, що 29 січня відбудеться чергова сесія міської ради. За його словами, необхідно належно підготувати усі проекти рішень та подати їх у відділ секретаріату міської ради до завтрашнього дня.

Він повідомив присутнім, що ведуться роботи з формування бюджету. Міський голова зауважив, що зустрічався з керівниками бюджетних установ. Міській владі відомі усі проблемні питання, які є у таких установах.

Микола Романюк зауважив, що нині усі чекають на затвердження Верховною Радою України Державного бюджету на 2014 рік. За його словами, ряд пропозицій до цього документа, які стосуються вирішення різноманітних проблем міста Луцька, подав народний депутат Ігор Палиця. Микола Романюк подякував йому за таку підтримку.

Крім того, міський голова зауважив, що усі виплати із заробітної плати будуть проведені вчасно, адже кошти на ці цілі є.

Звернув увагу на питання реалізації міжнародних проектів. За його словами, у бюджеті будуть передбачені кошти на співфінансування передбачених заходів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі валентин ...

КОМЕНТАРІ