Керівництво міста подякувало всім, хто долучився до святкового оформлення Луцька

Керівництво міста подякувало всім, хто долучився до святкового оформлення Луцька

15.01.14 14:25 0 773
На оперативній нараді перший заступник міського голови Святослав Кравчук повідомив, що нині проводяться тендерні закупівлі продуктів харчування у навчальні заклади міста. За його словами, декілька місяців назад товаровиробникам були надіслати листи з проханням, аби вони брали участь у тендерних торгах. Однак, мав бути перший тендер на закупівлю цукру, але він не відбувся, бо мало учасників. У зв’язку з такою процедурою виникає ряд проблем. Тому, Святослав Євгенович звернувся до начальника управління освіти Олега Гребенюка, аби він ще раз звернувся до товаровиробників з проханням представити свої пропозиції на тендери.

Звернув увагу Святослав Кравчук й на святкове оформлення міста. Він зауважив, що до Нового року місто все ж прикрасили. Тож подякував керівникам бюджетних установ за святково оформлені приміщення своїх установ.

Він закликав керівників ЖКП на своїй території визначити найкраще оформлені будинки, установи, балкони квартир тощо.

Однак, за словами першого заступника міського голови, найгірше до оформлення своїх приміщень підійшли представники банківських установ.

Підтримав свого першого заступника й міський голова Микола Романюк. Він відзначив гарно прикрашені приміщення КП «Луцькспецкомунтранс» та «Луцькводоканал», лікувальних установ та інших бюджетних закладів. За його словами, керівники цих закладів, зробивши святкове оформлення своїх приміщення, подарували святковий настрій лучанам та гостям міста.

Міському голові прикро, що ті підприємства та заклади, які мають фінансові ресурси, не прикрасили святковою ілюмінацією свої приміщення.

Микола Романюк та Святослав Кравчук подякували всім, хто долучився до святкового оформлення міста.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Australian Open. Долгополов ...
Наступна новина: 15 січня 2014 року за ...

КОМЕНТАРІ