«Відкрите місто»: користувачі задоволені роботою КП «Луцьксвітло»

«Відкрите місто»: користувачі задоволені роботою КП «Луцьксвітло»

15.01.14 12:37 0 914
Ефективну роботу комунальних служб побачили користувачі сайту http://opencity.in.ua минулого тижня. Так, одразу чотири проблеми, з якими лучани зверталися до комунальників, були закриті самими мешканцями міста. Зокрема, користувачі сайту задоволені оперативною роботою КП «Луцьксвітло». У період з 6 по 12 січня працівники комунального підприємства відремонтували ліхтар у дворі на вул. Даньшина, а також налагодили світлопостачання на вул. Кольцова.

Користувачі сайту відзначили також ефективну роботу департаменту житлово-комунального господарства та КП «Луцькводоканал». Мешканці вул. Кравчука, 4, зверталися до них, повідомляючи про проблеми з водопостачанням та періодичну відсутність гарячої води в будинку. Спільними зусиллями працівників комунальних підприємств минулого тижня було вирішено обидва питання.

Розв'язали позначену на сайті проблему і працівники КП «Луцькспецкомунтранс». Мешканці вул. Замкова зверталися з проханням відправити для вивезення сміття спецавтомобіль та встановити у дворі контейнер. У «Луцькспецкомунтранс» повідомили, що за цією адресою сміття вивезено, а встановлювати контейнер немає потреби, оскільки визначено чіткий графік приїзду спецавтомобіля з вивозу сміття на цю територію. Відтепер такий автомобіль буде приїжджати щовівторка та п'ятниці о 12:00.

Користувачі веб-платформи «Відкрите місто» підняли і ряд нових проблем. Зокрема, минулого тижня лучани скаржилися на покинутий новий будинок по вул. Зацепи, 3, у якому уже два роки ніхто не живе; непрацюючі ліхтарі по вул. Степова, які загрожують безпеці перехожих у вечірній час; незадовільне прибирання 4-го під'їзду будинку по вул. Соборності, 24; відсутність асфальтного покриття на вул. Захарова, 14, що унеможливлює заїзд автомобілів у двір; неналежне прибирання прибудинкової території, гори сміття біля контейнерів, які встановлені в незручному для жителів місці та зграї бездомних собак по вул. Московській, 50б. Ряд перелічених проблем уже взяті в роботу департаментом ЖКГ.

Окрім департаменту житлово-комунального-господарства, над вирішенням питань, залишених користувачами раніше, продовжують працювати департамент «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» та КП «Зелене господарство». Нагадаємо, що департамент ЦНАП вирішує проблему із незаконним цілодобовим продажем алкогольних напоїв у магазині, що розташований у дворі вул. Московська, 58. Крім того, за цією адресою існують й інші проблеми, позначені користувачем, зокрема, зруйнований дитячий майданчик, відсутнє зовнішнє освітлення двору та постійні факти порушення громадського порядку у вечірньо-нічний час. Тому роботи тут вистачить і для комунальників, і для працівників міліції.

Комунальне підприємство «Зелене господарство» у цьому році зобов'язалось вирішити питання із високими деревами, що загрожують безпеці мешканців вул. Ландау, 2. На засіданні спеціальної комісії було прийняте рішення про кронування та видалення окремих дерев за зазначеною адресою. Користувач, який залишав повідомлення про названу проблему, звернувся минулого тижня до відповідної служби з проханням уточнити, які саме дерева підлягають видаленню.

На сайті також залишається ряд минулорічних питань, вирішення яких було перенесено у зв'язку із браком коштів у міському бюджеті. Отож, закликаємо користувачів надалі активно відслідковувати процес вирішення позначених проблем, водночас, працівників структурних підрозділів та комунальних підприємств Луцької міської ради - оперативніше реагувати на усі залишені повідомлення.

Підтримка проекту «Запровадження моделі ефективної співпраці місцевої влади та громади міста для вирішення локальних проблем через впровадження елементів електронної демократії», що виконується Центром Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу в партнерстві з Луцькою міською радою, була здійснена Фондом Східна Європа в рамках програми «Відкрите місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади», що є ініціативою Фонду Східна Європа і виконується за фінансової підтримки Фонду Ч.С. Мотта та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ