В Закарпатській області рахівські правоохоронці відвідали прийомну сім'ю

В Закарпатській області рахівські правоохоронці відвідали прийомну сім'ю

15.01.14 13:32 0 869
Рахівська родина Фекете виховує двох власних та чотирьох прийомних дітей. Днями цю велику сім′ю вітали з Новорічно-Різдвяними святами міліціонери.

Дитячий будинок сімейного типу імені Св. Вікентія де Поля був створений у Рахові в травні минулого року під патронатом римо-католицької громади.

Подружжя Єва і Йосип Фекете – вихідці з с.Балажер Берегівського району. Маючи власних сина і доньку, ці люди зважилися на рішучий крок і ще вдома, на Берегівщині, стали родиною для двох дівчаток. А згодом до них приєднались ще двоє діток із села Ділове Рахівського району.

Дитячий будинок сімейного типу родини Фекете було урочисто відкрито в Рахові у травні минулого року.

Подружжя щодня дарує усім своїм дітям батьківське тепло, розуміння, а головне – любов. У цьому пересвідчилися днями рахівські правоохоронці, побувавши в гостях у дитбудинку й спілкуючись з малолітніми членами родини.

Правоохоронці не лише цікавилися успіхами дітей у навчанні, соціально-побутовими умовами проживання, дозвіллям, а й розповіли про свою професію, вручили подарунки, солодощі та побажали тепла, злагоди, підтримки та щоденної опіки дорослих.

Начальник сектору кадрового забезпечення Рахівського райвідділу міліції підполковник міліції Геннадій Чайковський подякував прийомним батькам за високий моральний та відповідальний вчинок, яким вони дали можливість дітям виховуватися в сім’ї, що наповнена турботою.

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У ЗМІ з’явилося відео ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ