ЛОО «Батьківщина»: Тиск на УГКЦ - це тиск на людей, з яких складається Церква

ЛОО «Батьківщина»: Тиск на УГКЦ - це тиск на людей, з яких складається Церква

15.01.14 15:29 0 681
Влада всіма методами намагається залякати українське суспільство і не гребує найбрутальнішими методами – фізичними та духовними. Тиск на УГКЦ – це насамперед тиск на людей, а вони і є тими, з кого складається Церква.

Про це йдеться в заяві Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина», інформує прес-служба партії.

«Духовні наставники багатьох конфесій на Майданах країни підтримують молитвою всіх, хто її потребує, як робили це завжди і жодні погрози чи заборони не ставали перешкодою».

«Радянська влада, віднімаючи можливість вільно молитись, переслідувала одне – відняти віру, поселити у душах страх, зневіру і примусити забути – що таке свобода. на жаль, ми бачимо такі самі прояви», – йдеться в заяві.

« Церква, на відміну від влади, є тією інституцією, яка дійсно служить народові, підтримує його найціннішим – молитвою. Церква, на відміну від влади, не ділить людей за жодною ознакою.

Брутальні дії влади, окремих чиновників, а ще більше абсурдні пояснення таких дій з боку очільників Мінкультури, є наругою над релігійними почуттями людей».

«Вважаємо, що такі дії роблять з Мінкультури ще один каральний загін поряд з МВС, ГПУ, судами в Україні. Нагадаємо чиновникам з Мінкультури слава Митрополита Андрея Шептицького – «Любіть Бога, шануйте церкву і несіть в своєму серці Україну». Церква завжди буде зі своєю нацією, а нація з Церквою!», – зазначається в заяві.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: відключення ...
Наступна новина: Для оперативного реагування ...

КОМЕНТАРІ