В Івано-Франківській області з початку року ДАІвці виявили 132 нетверезих водіїв

В Івано-Франківській області з початку року ДАІвці виявили 132 нетверезих водіїв

15.01.14 16:21 0 781
Усього за перших два тижні нового 2014 року працівники ДАІ, здійснюючи нагляд за дорожнім рухом, виявили 132 водіїв, які керували транспортними засобами напідпитку.

Незважаючи на той факт, що наприкінці минулого року сума штрафів до даної категорії учасників дорожнього руху зросла майже до 6 тисяч гривень, число нетверезих водіїв порівняно з минулим роком зменшилося лише на 10 осіб. Питання чому свідомість водіїв не змінюється не дивлячись на те, що вони наражають себе на небезпеку в процесі дорожнього руху і бездумно витрачають сімейний бюджет залишається риторичним.

У зв’язку з вище наведеним, працівниками Державтоінспекції проводиться ряд цільових оперативно-профілактичних заходів по недопущенню аварійності на дорогах області в тому числі по виявленню водіїв, які керують автотранспортом в стані алкогольного сп’яніння.

Закликаємо всіх до усвідомлення суті і глибини проблем керування автомобілем напідпитку і наслідків, які можуть статися. Задумайтеся, коли сідаєте за кермо у нетверезому стані про тих, хто Вас чекає вдома живим і неушкодженим!

Служба профілактичної роботи

УДАІ УМВС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На онкохворих дітей у ...

КОМЕНТАРІ