Івано-Франківщина: на Городенківщині 50-річний селянин обікрав сусіда

Івано-Франківщина: на Городенківщині 50-річний селянин обікрав сусіда

15.01.14 14:59 0 806
До Городенківського райвідділу міліції звернувся 46-річний коломиянин з заявою про те, що з його власного будинку, де він раніше проживав в селі Стрільче Городенківського району невідомі особи вчинили крадіжку.

Виїздом слідчо-оперативної групи було встановлено, що того дня невідома особа, шляхом віджиму вікна проникла до будинку, де ніхто не проживав та викрала два килими та телевізор. З місця події було вилучено сліди пальців та долонь злочинця. Сума збитків зі слів потерпілого становить понад 1400 гривень.

В ході слідчих дій працівники ДІМ та оперативники карного розшуку Городенківського райвідділу міліції негайно встановили особу причетну до скоєного. Ними виявився 50-річний односельчанин раніше судимий за аналогічні злочини. Правоохоронцям чоловік розповів, що майно викрав з метою продажу, а гроші витратив для вживання спиртних напоїв.

Наразі за фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням у житло). За скоєне зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: П’ятеро інвалідів війни ...
Наступна новина: У Західній Африці можуть ...

КОМЕНТАРІ