В Івано-Франківській області міліціонери оперативно розшукали крадія мобільного з торгівельного центру

В Івано-Франківській області міліціонери оперативно розшукали крадія мобільного з торгівельного центру

15.01.14 08:04 0 793
Зазвичай адміністрація торгівельних центрів дбає про збереження та охорону товарів. У таких закладах встановлюється відео спостереження, наймаються охоронники. Такі заходи перестороги дозволяють зберегти майно від нечистих на руку покупців. Утім, випадки вчинення крадіжок навіть з добре охоронюваних магазинів – не рідкість.

До прикладу, нещодавно до Івано-Франківського міського відділу міліції надійшло повідомлення про скоєння крадіжки з торгівельного центру, який спеціалізується на продажі побутової техніки. Працівники магазину помітили, що з полички на вітрині зник дорогий мобільний телефон. Працівники міліції, які прибули за викликом, опитали охоронців закладу і з'ясували прикмети особи, яка може бути причетною до скоєння злочину. Крадієм виявився 34-річний житель обласного центру. Новенький пристрій стільникового зв’язку, зловмисник продати не намагався, а вирішив залишив для власного користування.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення – крадіжка. Крім того, у оперативників виникли підстави підозрювати фігуранта кримінального провадження у скоєнні аналогічного злочину. Зокрема, проводиться перевірка на причетність цього молодика до вчинення ще однієї крадіжки з іншого торгівельного центру.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Єгипті розпочався ...

КОМЕНТАРІ