У Львівській області червоноградські правоохоронці склали 7 адміністративних протоколів за невиконання батьківських обов'язків

У Львівській області червоноградські правоохоронці склали 7 адміністративних протоколів за невиконання батьківських обов'язків

15.01.14 16:34 0 695
Червоноградські правоохоронці підвели підсумки загальнодержавної оперативно-профілактичної операції «Канікули», яка закінчилася 12 грудня і проходила на території обслуговування Червоноградського МВ з метою забезпечення соціального та правового захисту дітей, попередження вчинення злочинів неповнолітніми, а також профілактики бродяжництва та жебрацтва в період зимових шкільних канікул.

«Для проведення заходів на території обслуговування Червоноградського МВ було задіяно такі сектора, як сектор дільничних інспекторів міліції, сектор карного розшуку, сектор боротьби по незаконному обігу наркотиків, сектор державної служби боротьби з економічною злочинністю», - повідомив начальник СКМСД Червоноградського МВ капітан міліції Руслан Король.

Впродовж проведення операції було відвідано 7 сімей, які опинилися в складних життєвих ситуаціях. За результатами перевірки складено 7 адміністративних протоколів на батьків за ст. 184 КУпАП (Ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов'язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей - тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян). Також було проведено профілактичні бесіди з неповнолітніми по недопущенню ведення ними антигромадського способу життя.

Крім того, було перевірено 15 закладів у яких проводитиься діяльність у сфері розваг. За період проведення операції співробітники кримінальної міліції у справах дітей розкрили 2 злочини.

«Хоча операція і завершилась, працівники Червоноградського СКМСД і надалі продовжуватимуть заходи по профілактиці та попередженню злочинів скоєних неповнолітніми та відносно них», - повідомив Руслан Король.

Також звертаємося до всіх громадян: у разі наявності інформації про здійснення неправомірних дій відносно неповнолітніх, а саме: втягнення їх у злочинну діяльність, схиляння до вживання алкогольних та наркотичних речовин, вчинення насилля, повідомляйте працівників кримінальної міліції у справах дітей Червоноградського МВ, свого дільничного інспектора міліції, або за тел. 102.

Оксана Козачок

Помічник начальника Червоноградського МВ

ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ