У Львівській області у Дрогобичі троє юнаків пограбували товаришку

У Львівській області у Дрогобичі троє юнаків пограбували товаришку

15.01.14 10:07 0 782
У Дрогобичі троє юнаків вирішили пограбували свою товаришку, аби в легкий спосіб заробити гроші.

Наприкінці грудня 2013 року, компанія молодиків підліткового віку, прогулюючись вулицями міста Дрогобича дійшли висновку, що їм необхідні кошти. Один із 17-річних юнаків, розповів друзям у який спосіб можна розбагатіти. Хлопець розповів про знайому дівчину та золоті прикраси, які були у неї. Трійко молодиків були добре знайомі з дівчиною, однак усі погодилися на пропозицію хлопця. Юнаки задумали пограбувати дівчину, у трьох зловмисники спланували та обговорили спільні дії.

Зловмисники заздалегідь визначили місце у якому планували пограбувати дівчину. Молодики саморуч виготовили маски з головного убору, старший за своїх друзів 19-річний юнак придбав балон із сльозоточивим газом. Підготувавшись, зловмисники вирішили діяти. Один із хлопців зателефонував дівчині на мобільний телефон і запропонував прогулятися. Дівчина погодилася, не підозрюючи нічого злого. Прогулюючись вулицями, хлопець заманив дівчину до закинутого приміщення, пропускаючи юнку по–джентельменськи вперед до дверей. За домовленістю двоє молодиків зненацька повинні були наскочити на юнку, застосувавши балон зі сльозоточивим газом, відібрати коштовності у дівчини.

За легендою “кавалерові”, який виступав “наживкою”, молодики повинні були нанести декілька ударів, щоби відвести від співучасника підозру. Імітуючи втрату свідомості, хлопець впав на землю, щоби не заважати молодикам грабувати дівчину. Зірвавши з дівчини золоті прикраси, зловмисники втекли. Хлопець заспокоїв юнку і провів її додому. Вдома дівчина розповіла матері про прикру подію. Жінка звернулася за допомогою до дрогобицьких правоохоронців.

Награбоване зловмисники мали намір здати в ломбард, отримати кошти і поділити на трьох. У відділі міліції так званий “кавалер” стверджував, що став жертвою пограбування і не міг нічого вдіяти. Однак, дрогобицьким оперативникам виявився дивним “сценарій” за яким діяли зловмисники.

«У розвитку події відчувалася підготовка. Втім, схоже зловмисники перехитрили самих себе. Невдовзі 17-річному зловмиснику довелося зізнатися у протиправних злочинних діях. Відносно юнаків відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України»,- повідомив начальник Дрогобицького МВ ГУМВСУ у Львівській області полковник міліції Андрій Білас.

Наталія Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль: на новорічних ...
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ