Львівщина: на Стрийщині правоохоронці встановили зловмисника, котрий викрав двигун з бурової свердловини

Львівщина: на Стрийщині правоохоронці встановили зловмисника, котрий викрав двигун з бурової свердловини

15.01.14 11:37 0 760
Оперативники Стрийського міськвідділу міліції встановили особу злодія, котрий викрав електродвигун вартістю 14 тисяч гривень з бурової свердловини, що знаходиться на території Стрийського району.

Наприкінці грудня у Стрийський міський відділ міліції зателефонував 31-річний мешканець Дрогобича, працівник нафтопромислового підприємства. Заявник повідомив, що невідома особа викрала з конструкції бурової свердловини електродвигун. Своїми діями крадій завдав підприємству шкоди на суму близько 14 тисяч гривень.

«У ході проведення розшукових заходів оперативники встановили особу зловмисника. Ним виявився 36-річний безробітний мешканець Дрогобицького району. На Стрийщині проживають його родичі, до яких він час від час навідувався у гості. Під час однієї з таких мандрівок він і запримітив дану конструкцію та вирішив демонтувати і викрасти електродвигун. Своїми злочинними діями він завдав підприємству шкоди на суму, що в десятки разів перевищує суму коштів, яку він виручив від продажу викраденого двигуна»,- повідомив начальник Стрийського міськвідділу міліції підполковник міліції Василь Кулик.

За фактом крадіжки слідчими Стрийського міськвідділу міліції розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Вчинене карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ