До Головного управління МВС Львівщини завітав шкільний вертеп

До Головного управління МВС Львівщини завітав шкільний вертеп

15.01.14 12:40 0 812
Традиційні вертепи на Старий Новий рік та празник Святого Василя на Львівщині завітали і до Головного управління МВС України в області. 14 січня до правоохоронців завітав вертеп Львівської української гуманітарної гімназії. Школярі віншували міліціонерам та спільно з ними виконали традиційні колядки.

« українці святкують «другий празник Святого Василя» і Старого Нового року, тому діти завітали до обласного управління міліції, щоб стражів порядку привітати, побажати гараздів і навіншувати щастя, здоров’я, радості. Це вже добра традиція для школярів та правоохоронців, які багато років підтримують тісну співпрацю. Міліціонери багато зусиль докладають для навчання діточок правовій грамоті та убезпеченню їх від хибних кроків у житті. Ми їм також бажаємо злагоди, тепла у родинних домівках і легкої служби на благо всіх нас. За народними віруваннями, надзвичайний день коли всі бажання мають здійснитися. Нехай правоохоронці своєю пильністю,мужністю та силою охороняють нас, українців», - зазначила директор Львівської української гуманітарної гімназії Лариса Василишин.

Самі ж учасники вертепу були у захваті від спільної коляди з працівниками міліції та можливості виконання українських колядок у приміщенні обласного управління міліції, які оживили ділову атмосферу правоохоронного відомства.

У свою чергу, начальник Головного управління МВС України у Львівській області Олександр Рудяк від імені всіх правоохоронців подякував дітям за коляду та щирі побажання.

«Своїми веселими виступами ви створили в нашому управлінні незабутню атмосферу свята. Нехай у ваших серцях назавжди лишиться лунка коляда», - сказав Олександр Рудяк.

Як і годиться, за українськими традиціями, від господарів юні колядники отримали солодощі.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 3)
Попередня новина: «Відкрите місто»: ...
Наступна новина: У Львові щодня – «Велика ...

КОМЕНТАРІ