Олег Сало до кінця місяця планує відвідати всі райони Львівщини

Олег Сало до кінця місяця планує відвідати всі райони Львівщини

15.01.14 11:13 0 791
Із робочим візитом 14 січня, побував у Стрийському районі голова Львівської ОДА Олег Сало. Там очільник Львівщини провів нараду із місцевим керівництвом щодо підсумків роботи за минулий рік та планів на 2014 рік.

«Щодо Стрийського району, то тут є декілька проблем. Є довгобуди – навчальні заклади, соціальні заклади, які потрібно у 2014 році завершити і здати в експлуатацію. Є проблеми з каналізуванням населених пунктів, потреба в реалізації екологічних програм, заходах з енергозбереження», – підсумував О. Сало.

Також очільник Львівщини повідомив, що наступна його робоча поїздка планується на 15 січня у Сколівський район,а загалом він хоче у найкоротші терміни і безпосередньо на місцях ознайомитись із роботою всіх районів області.

«Моє основне завдання – знати всі проблемні питання по районах. В різноманітних рейтингах область посідає не перші місця. Проблем достатньо. Ми є область дотаційна і нам треба робити максимально багато для того, щоб знаходити внутрішні резерви і наповнювати бюджет», – сказав голова Львівської ОДА Олег Сало.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вшановано лауреатів ...
Наступна новина: Луцьк: з початку року у ...

КОМЕНТАРІ