Для оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації на об’єктах життєзабезпечення Львівщини створено 366 аварійно-відновних бригад

Для оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації на об’єктах життєзабезпечення Львівщини створено 366 аварійно-відновних бригад

15.01.14 15:31 0 695
Про це повідомив директор департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації Олексій Титаренко під час апаратної наради, яка відбулась 14 січня, під керівництвом голови ОДА Олега Сала.

За інформацією О.Титаренка, в області створено бригади для ліквідації аварій на об’єктах електроенергетики – 141, електрозв’язку – 26, газового господарства – 31, теплопостачання – 28, водопостачання та водовідведення – 65, водного господарства – 68 та Львівської залізниці – 7. Загалом на Львівщині за необхідності діє 366 аварійно-відновних бригад.

«У межах адміністративних територій підготовлено 123 стаціонарних та 22 мобільних (на автомобілях) пунктів обігріву водіїв та пасажирів транспортних засобів, які потрапили у снігові затори. Додатково для обігріву безхатченків у сильні морози є можливість розгорнути 44 палатки», – повідомив О.Титаренко та додав, що в обласному та місцевих резервах матеріально-технічних ресурсів створено запаси пально-мастильних матеріалів, які оперативно можливо залучати для забезпечення роботи спеціальної снігоприбиральної техніки.

Своєю чергою голова ОДА наголосив на необхідності роботи на випередження: «Постійно та своєчасно інформувати населення й відповідні служби про ймовірні погіршення погодніх умов та не допустити виникнення надзвичайних ситуацій в регіоні», - доручив Олег Сало.

Окрім того, важливим завданням керівник області назвав оновлення інформаційних та попереджувальних знаків на аварійно-небезпечних ділянках доріг загального користування Львівщини.

Слід зазначити, що організаційні заходи щодо підготовки органів управління та сил цивільного захисту до реагування при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій в системах життєзабезпечення та на автодорогах області внаслідок складних погодних умов протягом осінньо-зимового періоду 2013/14 року виконано завчасно, з урахуванням недоліків минулої зими.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ