У Львівській області забезпечення безпеки населення є пріоритетним завданням діяльності рятувальників

У Львівській області забезпечення безпеки населення є пріоритетним завданням діяльності рятувальників

15.01.14 09:25 0 883
Консультаційний центр Головного управління ДСНС України у Львівській області з моменту початку своєї роботи вже надав консультації понад 200 громадянам та підприємцям.

Фахівці ДСНС у черговому режимі щоденно комунікують із населенням, використовуючи усі можливі види зв’язку: особистий прийом громадян, за допомогою телефонного зв’язку, електронною поштою, використовуючи можливості Skype-зв’язку, зокрема, відеодзвінки та інші альтернативні способи комунікації.

Центр обладнаний вільним доступом до мережі Wi-Fi, завдяки чому відвідувачі можуть під’єнати свої гаджети до мережі Інтернет. Окрім цього, в консультаційному центрі встановлено тач-скрін сервер, на якому збережена повна електронна нормативно-правова база документів, які регламентують різні напрямки діяльності Держслужби з надзвичайних ситуацій та у цифровому вигляді ведеться реєстр усіх наданих консультацій. Це передбачає створення електронної бази звернень, яка міститиме питання, із якими громадяни та підприємці звертаються за роз’ясненням, та зміст консультацій, які надали фахівці Консультаційного центру.

Заступник начальника ГУ ДСНС Львівщини із запобігання виникнення надзвичайним ситуаціям Віктор Греков розповідає про широкий спектр звернення громадян до наших консультантів: «Зазвичай, звернення населення та суб’єктів господарювання стосуються питань реалізації державної політики у сферах цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню, ліквідації надзвичайних ситуацій, пожежної та техногенної безпеки, діяльності аварійно-рятувальних служб, профілактики травматизму невиробничого характеру, державного нагляду за додержанням та виконанням вимог законодавства у сферах пожежної і техногенної безпеки тощо. Якщо розглядати спектр звернень більш конкретизовано та детально, то часто громадяни цікавляться питаннями по роз’ясненню законодавчих актів, які регламентують діяльність ДСНС, методики розробки ПЛАСів та ідентифікації потенційно-небезпечних об’єктів. – розповідає керівник наглядово-профілактичного блоку. – Підприємців турбують питання, пов’язані із документацією, необхідної для здійснення початку робіт, виконанні прибудов до основного об’єкту, перевлаштуванню приміщень, технічним обслуговуванням первинних засобів пожежогасіння, забезпеченістю знаками безпеки промислових підприємств, отриманням декларації відповідності матеріально-технічній базі тощо. Напередодні новорічних свят, до Центру зверталися керівники дитячих навчальних закладів із проханням надати консультації щодо встановлення новорічних ялинок аби святкування відбулися безпечно».

Наші фахівці завжди готові надати кваліфіковані відповіді на будь-які питання адже забезпечення безпеки населення є пріоритетним завданням діяльності ДСНС.

Нагадуємо, що Консультаційний центр розміщений за адресою: м. Львів, вул. Підвальна, 6.

Графік роботи: 09:00 – 18:15, у п’ятницю з 09:00 – 17:00.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Дніпропетровську ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ