На Тернопільщині відзначили кращих спортсменів 2013-го року

На Тернопільщині відзначили кращих спортсменів 2013-го року

15.01.14 10:37 0 837
Вшанування лауреатів конкурсу «Герої спортивного року Тернопільщини 2013» відбулося в Тернопільській облдержадміністрації. Конкурсна комісія управління з питань фізичної культури і спорту визначила 29 переможців. Звання "Найкращий спортсмен року" здобули:

Олена Підгрушна - заслужений майстер спорту України, чемпіонка світу з біатлону. На чемпіонаті світу в Нове Место (Чехія) Олена здобула комплект нагород (Золото в спринтерській гонці, срібло в естафетній гонці та бронзу в гонці-переслідуванні). Тренується жінка в школі вищої спортивної майстерності під керівництвом тренерів-викладачів Олега Бунта та Ігоря Починка. Олена здійснює завершальний етап підготовки до ХХІІ зимових Олімпійських ігор в Сочі.

Ірина Слободян - майстер спорту України, чемпіонка України з велоспорту-маунтенбайк. На чемпіонатах та Кубках України з маунтенбайку Ірина сходила на п'єдестал пошани чотирнадцять разів, і тричі ставала чемпіонкою України. Вихованка Тернопільської ОДЮСШ "Буревісник". Зараз тренується в школі вищої спортивної майстерності під керівництвом тренера-викладача Богдана Сніжка.

Олена Кривицька - майстер спорту України міжнародного класу, срібний призер змагань за Кубок світу з фехтування. Олена у складі збірної України вирушає на етап Кубка світу.

Олег Тарновський - майстер спорту України,чемпіон Європи серед молоді з веслування на байдарках і каное. Олег - вихованець школи вищої спортивної майстерності. Навчається в Тернопільському національному економічному університеті. Тренер-викладач – Микола Павлов.

Роман Луцишин - майстер спорту України міжнародного класу, бронзовий призер Кубка світу з велоспорту на треку. Роман - вихованець обласної дитячо-юнацької спортивної школи та школи вищої спортивної майстерності. Тренер – викладач Володимир Павелко.

Іван Стребков - майстер спорту України, чемпіон України з легкої атлетики. Вихованець Бучацької дитячо-юнацької спортивної школи та школи вищої спортивної майстерності. На чемпіонаті Європи серед молоді з легкоатлетичного кросу посів четверте місце, а в командному заліку українські атлети посіли другу сходинку п'єдесталу пошани. Тренується у тренерів – Михайла та Тетяни Борейко.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За підсумками 2013 року ...
Наступна новина: Кожну дев’яту смерть на ...

КОМЕНТАРІ