Тягнибок заявляє, що опозиція не голосуватиме за бюджет-2014

Тягнибок заявляє, що опозиція не голосуватиме за бюджет-2014

15.01.14 09:04 0 831
Лідер фракції «Свобода» Олег Тягнибок заявляє, що опозиція не голосуватиме за Державний бюджет України на 2014 рік. Про це Тягнибок сказав під час брифінгу. Депутат вкотре висловив переконання, що в Україні має відбутися повне перезавантаження влади із президентськими і парламентськими виборами. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Якщо люди, від яких зараз залежить вирішення цього питання, цього не зрозуміють, вони доведуть ситуацію до громадянської війни. Саме вони будуть нести відповідальність за те, що може чинитися в Українській державі», – сказав він.

Тягнибок зазначив, що зараз можна говорити про безліч дрібних речей, ухвалення проміжних рішень у парламенті.

«В тому числі і питання бюджету, який, звісно, що ні при яких обставинах опозиція голосувати не буде», – сказав лідер фракції.

Водночас він наголосив, що доки не будуть вирішені стратегічні глобальні питання щодо зміни системи влади в державі, – «нічого путнього не вийде».

Водночас раніше депутат Партії регіонів Володимир Макеєнко заявив, що фракція готова йти на поступки опозиції, щоб мати можливість ухвалити державний бюджет на 2014 рік.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Кримінальні провадження ...

КОМЕНТАРІ