Буковина: рятувальники забезпечили безпеку людей під час міжнародного фестивалю «Маланка-фест 2014» ,

Буковина: рятувальники забезпечили безпеку людей під час міжнародного фестивалю «Маланка-фест 2014» ,

16.01.14 13:00 0 818
15 січня у Чернівцях проходить міжнародний традиційний фестиваль маланок "Маланка-фест 2014", який проводиться вже вчетверте. Особливістю цьогорічного фестивалю є те, що він набув статусу міжнародного, адже окрім маланкарів з сусідніх областей – Тернопільської та Івано-Франківської, маланкувати прибули і учасники з сусідніх країн – Румунії та Молдови. Загалом заявки для участі подали 30 колективів.

Оскільки під час фестивалю зібралися десятки тисяч людей, працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області зазделегідь підготувалися для проведення даного заходу. З метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час проведення фестивалю, а також оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації, пов’язані з масовим перебуванням людей, забезпечили чергування спеціальної техніки та 14 чоловік особового складу.

Крім того, для безпечного проведення свята, на площі Філармонії у Чернівцях рятувальники встановили спеціальні палатки та дві польові пересувні кухні. В них кожен бажаючий міг відігрітися, випити гарячого чаю та скуштувати справжньої польової каші.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Радіо "Закарпаття ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ