У Волинській області сторож за заниженими цінами продавав зерно зі складів, які охороняв

У Волинській області сторож за заниженими цінами продавав зерно зі складів, які охороняв

16.01.14 16:55 0 858
Дільничні інспектори міліції Луцького районного відділу УМВС України у Волинській області затримали чоловіка, який продавав крадене зерно. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

До чергової частини районного відділу міліції надійшло відношення від керівництва дочірнього підприємства, в якому, зокрема, повідомлялося про те, що невідомі викрали із складу дві тонни зерна.

За справу взялися дільничні інспектори міліції. Правоохоронці встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетний раніше судимий 29-річний мешканець району. Більше того – чоловік був працівником даного підприємства.

Заступаючи на чергування по охороні складів, спритник пропонував людям зерно за заниженими цінами. При цьому запевняв, що злакові – його власність. Таким чином чоловік встиг продати дві тонни зернових, чим завдав підприємству матеріальних збитків на суму 3200 гривень.

Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває перевірка.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Свідками фестивальної ходи ...

КОМЕНТАРІ