Прокуратура міста Луцька виявила порушення в управлінні освіти

Прокуратура міста Луцька виявила порушення в управлінні освіти

16.01.14 13:42 0 819
Прокуратурою міста Луцька проведено перевірку додержання вимог бюджетного законодавства при здійсненні закупівель за державні кошти в управлінні освіти Луцької міської ради.

Перевірка засвідчила, що його працівники не дотримувалися річного плану закупівель.

Так, у лютому 2013 року комітет з конкурсних торгів управління освіти Луцької міської ради закупив продуктів на суму понад 220 тис.грн, що на 15тис. більше запланованої.

Крім того, реальна закупівельна ціна товару відрізнялася від тієї, що зазначалася у звіті про результати проведення торгів і була оприлюднена на загальнодержавному офіційному сайті уповноваженого органу.

Також, посадові особи управління освіти Луцької міської ради, всупереч вимогам чинного законодавства, не повідомляли Державній казначейській службі України та Міністерству економічного розвитку та торгівлі України про внесені ними зміни до річного плану закупівель на 2013 рік.

На усунення виявлених порушень прокуратурою міста Луцька внесено подання Луцькому міському голові.

За результатами його розгляду вжито заходів до усунення порушень чинного законодавства, до дисциплінарної відповідальності притягнуто секретаря комітету з конкурсних торгів управління освіти Луцької міської ради.

Прокуратура міста Луцька
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 16 січня 2014 року в ...
Наступна новина: Департамент ...

КОМЕНТАРІ