Правоохоронці Волині вилучили наркотики

Правоохоронці Волині вилучили наркотики

16.01.14 18:15 0 859
Більше двохсот грамів наркотичних речовин вилучили за добу волинські правоохоронці. За всіма фактами відкрито кримінальні провадження.

Співробітники ВДАІ Луцького РВ УМВС України у Волинській області на автодорозі у селі Омеляник зупинили автомобіль «Черрі» під керуванням 22-річного жителя обласного центру.

Під час огляду салону автомобіля правоохоронці виявили пакет вагою близько 200 грамів, в якому знаходилася речовина рослинного походження, ззовні схожа на марихуану.

Крім цього, на одній із автозаправок на території Луцького району дільничні вилучили у 25-річного жителя міста Луцьк згорток із амфетаміном, а у місті Луцьку співробітники роти патрульної служби у 23-річного мешканця району – 1,5 грамів коноплі.

Вилучене направлено на дослідження у НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ