На Волині активісти формують місцеві осередки ВО "Майдан"

На Волині активісти формують місцеві осередки ВО "Майдан"

16.01.14 11:08 0 942
13 січня 2014 року в Ковелі місцевими активістами створено Ковельський районний осередок ВО "Майдан", основною метою діяльності якого є повна зміна системи влади задля відновлення конституційних прав і свобод громадян.

На зборах було обрано Раду Ковельського районного відділення всеукраїнського об'єднання "Майдан", до якої увійшли опозиційні місцеві політики та громадські діячі: Юрій Мельник, Володимир Андросюк, Ігор Верчук, Лідія Козуля, Віктор Яцук, Олександр Юхимук, Ігор Пініс, Андрій Броїло, Лариса Калитюк, Василь Сидорук, Олександр Макарусь, Валентина Ткачук, Володимир Кравчук, Микола Сорока. Також було вирішено посилити роботу зі збору коштів та продуктів харчування для потреб Майдану в місті Києві, та організувати роботу евронаметів у селах Ковельського району.

"Ми створюємо осередок ВО "Майдан" задля того, щоб координувати і організовувати громаду у боротьбі за гідне життя і визволення з-під режиму "регіональної" тиранії. Дух Майдану має охопити всю Україну. Лише тоді ми зможемо якісно змінити стан справ", – зазначив голова Ковельської районної організації ВО "Свобода" Юрій Мельник.

12 січня осередки ВО "Майдан" були утворені у містах Горохів та Рожище.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: футбольна ...
Наступна новина: В Ужгороді під колесами ...

КОМЕНТАРІ