Закарпаття: на Перечинщині регулярно проводяться Дні законності та правопорядку

Закарпаття: на Перечинщині регулярно проводяться Дні законності та правопорядку

16.01.14 16:45 0 795
Правовий всеобуч населення здійснюють правоохоронці спільно з активістами громадських організацій краю.

Уже доброю традицією в останні роки стало проведення в Перечинському районі Днів законності та правопорядку. Ініціатором цієї нової й вкрай потрібної справи став голова комісії з питань законності та правопорядку Громадської ради при Перечинській РДА Іван Мицька – ветеран міліції, котрий є президентом Закарпатського обласного відділення Українського фонду правоохоронних органів «Правозахист».

Цьогоріч Дні законності та правопорядку вже відбулися в селах Тур′ї Ремети, Зарічево, Дубриничі, на черзі – інші населені пункти Перечинщини.

У рамках цих заходів проводиться роз′яснювальна й профілактична робота з жителями району та в трудових колективах. Дільничні інспектори міліції звітують перед населенням про пророблену роботу.

На ініціативу громадськості відгукнувся і підтримав її начальник Перечинського райвідділу міліції з обслуговування Перечинського та Великоберезнянського районів полковник міліції Віктор Ребрей, інші посадові особи районної міліції.

До УМВС надійшло звернення голови комісії з питань законності та правопорядку Громадської ради при Перечинській РДА Івана Мицьки, який просить заохотити правоохоронців, які найбільше проявили себе в організації та проведенні на Перечинщині Днів законності та правопорядку.

Серед них – начальник Перечинського РВ УМВС підполковник міліції Віктор Ребрей, начальник сектору ДІМ райвідділу майор Віталій Левинець, начальник ВДАІ Перечинського району майор Михайло Беца, інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями капітан міліції Мирослава Пекар.

Дні законності та правопорядку проводитимуться на Перечинщині й надалі.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ