В Ужгороді під колесами "Мерседеса" опинилася 9-річна дівчинка

В Ужгороді під колесами "Мерседеса" опинилася 9-річна дівчинка

16.01.14 11:10 0 804
Дитина раптово вибігла на проїжджу частину дороги, а водій іномарки не зміг вчасно зреагувати й уникнути наїзду.

Вечірньої пори на проспекті Свободи в Ужгороді 43-річний водій автомобіля «Мерседес Віто», мешканець міста, здійснив наїзд на 9-річну ужгородку, яка раптово вибігла на проїзджу частину дороги. Внаслідок наїзду потерпіла отримала тілесні ушкодження у вигляді забою м’яких тканин і була госпіталізована до обласної лікарні.

На жаль, це вже не перша за останній час автопригода за участю дітей в обласному центрі. Тож ужгородські міліціонери вкотре наголошують батькам, що необхідно проводити профілактичні бесіди з дітьми щодо суворого дотримання основних положень Правил дорожнього руху.

Основною причиною дорожньо-транспортних пригод за участю дітей є порушення правил переходу ними проїжджої частини. Діти нерідко наслідують поведінку дорослих, котрі перебігають дорогу перед машинами, ігнорують сигнали світлофорів, нехтують правилами безпеки тощо. Проте наслідки цього можуть бути фатальними!

Тому, щоб попередити дорожньо-транспортні пригоди, навчіть свою дитину елементарним правилам поведінки на дорозі: переходити дорогу лише у дозволених місцях – на «зебрі», не вибігати на проїзну частину з тротуару, не переходити дорогу на червоне світло незалежно від наявності на ній автомобілів та інше.

Шановні перехожі! Не залишайтеся байдужими до навколишніх! Якщо ви побачите на дорогах міста ситуації, які загрожують безпеці дітей і підлітків, не проходьте мимо - допоможіть дитині перейти дорогу, вбережіть її від нещасного випадку.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині активісти ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ