В Закарпатській області іршавські правоохоронці забезпечили правопорядок під час святкування Старого Нового року

В Закарпатській області іршавські правоохоронці забезпечили правопорядок під час святкування Старого Нового року

16.01.14 09:57 0 844
За давньою традицією, у Маланчин вечір напередодні Старого Нового року мешканці села Сільце Іршавського району збираються всією громадою у центрі села. Прибуло й багато гостей з сусідніх сіл.

Сільський голова Віктор Кузьма вдячний правоохоронцям Іршавського райвідділу, які під час святкування слідкували за правопорядком у селі.

А 14 січня, на свято Василя, в м.Іршава перед районним будинком культури проходив фестиваль «Іршавський Бетлегем». У ньому взяли участь селяни майже з усіх куточків Іршавського району. Приємно відзначити, що серед колядників були й ветерани міліції, які беруть активну участь у відновленні давніх традицій.

Фестиваль зібрав чимало учасників та глядачів. Новорічні колядки лунали впродовж усього дня, а вдячні відвідувачі із задоволенням фотографувалися з учасниками фестивалю.

Як розповів заступник начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Федір Петер, до охорони громадського порядку під час масових заходів були залучені дільничні інспектори міліції, працівники кримінальної міліції у справах дітей та працівники Державтоінспекції Іршавського райвідділу міліції. Зі своєю роботою правоохоронці впорались, порушень громадського порядку в Сільці на Меланчин вечір та в Іршаві під час фестивалю бетлегемів допущено не було.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Борис Клімчук: Волинські ...
Наступна новина: У рамках акції «В ім’я ...

КОМЕНТАРІ