Закарпаття: роботою дільничних інспекторів міліції на Перечинщині задоволені

Закарпаття: роботою дільничних інспекторів міліції на Перечинщині задоволені

16.01.14 09:22 0 1300
Днями начальник сектору дільничних інспекторів Перечинського райвідділу міліції Віталій Левенець відвідав більшість сільських рад Перечинського району та провів робочі зустрічі з сільськими головами.

Спільно з органами місцевого самоврядування та органами державної влади вирішувалося питання щодо надання службових приміщень дільничним інспекторам міліції на територіях обслуговування.

Віталій Ілліч коментує, що роботою дільничних інспекторів міліції на Перечинщині задоволені. Дільничні встигають відвідати всі села, які вони обслуговують, хоч територія обслуговування велика і населені пункти досить віддаленні один від одного. Щотижня правоохоронці проводять прийоми громадян у визначений графіком час, а також, коли є потреба, одразу в присутності громадян вирішують проблемні питання, з якими ті звернулися до свого «шерифа». А звертаються наші громадяни по допомогу, як показує статистика минулого року, досить часто.

Звісно, такі умови праці потребують відповідного матеріально-технічного забезпечення та наявності окремих службових кабінетів у кожному населеному пункті. У більшості, дільничні здійснюють прийоми громадян безпосередньо в адмінбудинках сільських рад, таким чином вирішуючи питання відсутності окремого кабінету. Але залишається проблемним питання, де здійснювати прийом громадян дільничному у населеному пункті, у якому відсутня сільська рада, а, отже, і немає такої альтернативи службовому кабінету, як приміщення сільської ради.

В ході проведених зустрічей було рекомендовано головам виконкомів сільських рад запланувати у бюджетах сільських рад на 2014 рік кошти на ремонт уже виділених окремих службових приміщень для дільничних інспекторів міліції. Також, наголошено на необхідності вивчення питання доцільності розробки районної програми забезпечення службовими приміщеннями дільничних інспекторів міліції з відповідним фінансуванням.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ