В Ужгороді міліціонери оперативно знайшли крадія велосипеда

В Ужгороді міліціонери оперативно знайшли крадія велосипеда

16.01.14 12:20 0 850
Мешканець Перечинського району украв велосипеда від ужгородця для того, щоб продати, а на зароблені гроші купити квиток додому...

До чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку імпортного велосипеда «Starter» від 22-річного ужгородця. Як розповів правоохоронцям сам потерпілий, того злощасного дня він залишив свій велосипед на вулиці не пристебнутим, просто притуливши його до стіни хімчистки на вул. Белінського в Ужгороді, а сам пішов за покупками в магазин. Саме цією недбалістю й скористався зловмисник.

Працівники карного розшуку за лічені години, «по гарячих слідах» розшукали злочинця та повернули велосипед власникові. Крадієм виявився 45-річний безробітний житель Перечинського району.

Правопорушник міліціонерам пояснив, що до обласного центру він завітав у пошуках роботи, однак нічого підходящого для себе не знайшов. Кілька днів гостював то в одного приятеля, то в іншого. Звичайно, не обійшлося без спиртних напоїв. Та коли довелося повертатися до родини, в нього не залишилося грошей навіть на квиток додому.

Від друзів по чарці гроші просити соромився. Натомість вирішив украсти чужий велосипед, який мав намір продати, а гроші витратити на повернення додому.

Натомість відносно перечинця відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За темпами скорочення ...

КОМЕНТАРІ