Програма фестивалю
7:00 Збір команд перед будівлею сільської ради
7:15 Представлення команд, які беруть участь у конкурсі, ознайомлення із народними традиціями різання свині.
7:30 Пригощання учасників конкурсу гарячим вином (глінтвейном) та домашньою горілкою (сливовицею)
8:00 Ловля та різання свиней, традиційне обпалювання свиней соломою, оброблення мяса, сортування
8:00-14:00 Виготовлення національних угорських страв із свинини
8:00-18:00 Дегустація вин місцевих виноробів
09:00 Пригощання та продаж страв, демонстрація копчення ковбаси
13:00 Урочисте відкриття
14:00–17:00 Культурно–розважальна програма в Гечанському БК
17:00 Нагородження переможців конкурсу. Народні співи та танці.
20:00 Танці та розваги
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: Тернопільський майдан ...
Наступна новина: У Чернівцях відзначили ...