Міносвіти: Держінспекція вже завершила перевірку університету ім. Шевченка

Міносвіти: Держінспекція вже завершила перевірку університету ім. Шевченка

16.01.14 12:15 0 823
Комісія Державної інспекції навчальних закладів України (ДІНЗ), яка вивчала питання щодо стану організації і проведення зимової сесії на факультетах Київського національного університету імені Тараса Шевченка за окремими напрямами підготовки та спеціальностями, уже завершила свою роботу.

Про це повідомляє прес-служба Міносвіти.

Вивчення проводилось відповідно до наказу ДІНЗ України від 10.01.2014 р. №01-13/2 на підставі рішення спільної комісії Міністерства освіти і науки України, Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства юстиції України та представників студентського самоврядування з розгляду протесту (протокол №1 від 25.12.2013 р.).

Вказана комісія була створена за ініціативи Студентської координаційної ради (СКР), стверджують у Міносвіти.

«На ДІНЗ України завершила роботу в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Під час роботи комісії до Міністерства не надходило звернень та скарг щодо порушення комісією прав і свобод студентів та викладачів», – сказано у повідомленні.

Нагадаємо, студенти Київського університету імені Тараса Шевченка оголосили про початок акції голодування, вимагаючи припинити позапланову перевірку Державної інспекції навчальних закладів. Про таку персональну безстрокову акцію з 15 січня оголошено на сторінці Інститут журналістики КНУ імені Тараса Шевченка у соцмережі «Вконтакті».



Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Ужгороді міліціонери ...

КОМЕНТАРІ