Завершилося досудове розслідування щодо групи вбивць, викритих прикарпатськими міліціонерами

Завершилося досудове розслідування щодо групи вбивць, викритих прикарпатськими міліціонерами

16.01.14 14:04 0 943
Учасники злочинної групи скоювали вбивства та розбійні напади на території населених пунктів Миколаївської та Івано-Франківської областей.

Правоохоронці встановили, що створив та очолив організовану групу 25-річний мешканець одного із сіл Миколаївської області. До її складу увійшли співжительки організатора: 25-ти та 22-річна.

Улітку 2013 року злочинці відкрито напали на жительку Миколаївської області, заволодівши її майном, відтак нанесли їй ножем тілесні ушкодження, від яких потерпіла померла на місці.

Переховуючись від органів досудового розслідування Миколаївської області, зловмисники переїхали в Івано-Франківську область, де продовжили злочинну діяльність. Наступною жертвою негідників став житель одного із сіл Закарпаття, якого вони вбили, аби заволодіти його золотими виробами. Про це раніше повідомлялося на сайті УМВС України в Івано-Франківській області. З метою приховування слідів злочину та невстановлення особи вбитого, жорстокі злочинці спалили обличчя закарпатця.

За словами начальника УБОЗ УМВС України в Івано-Франківській області полковника міліції Григорія Полковнікова, усього впродовж 2013 року члени організованої групи вчинили два вбивства та два розбійних напади на території Миколаївської та Івано-Франківської областей. Не пройшло і двох тижнів з часу скоєння останнього убивства, як працівники міліції затримали правопорушників. 19 серпня 2013 року усім учасникам групи оголосили про підозру та обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

10 січня 2014 року слідчим СУ УМВС України в Івано-Франківській області було завершено досудове розслідування та направлено в Долинський районний суд. Учасникам злочинної групи загрожує позбавлення волі на строк до 15-ти років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ